3 VALUE FOR MONEY έξυπνοι λαμπτήρες – Smart Light Bulb

έξυπνοι λαμπτήρες

έξυπνοι λαμπτήρες || Οδηγός αγοράς

 

έξυπνοι λαμπτήρες γιατι ειναι ιδανική επιλογή για το σπίτι σας …

 

Συγκεντρώσαμε τους έξυπνους λαμπτήρες μας με την υψηλότερη βαθμολογία, μαζί με ορισμένα σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά τις αγορές, για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε.

1. Πόσο κοστίζουν οι έξυπνοι λαμπτήρες;

 

Οι έξυπνοι λαμπτήρες χρησιμοποιούν (LED) και διάφορες αλλες τεχνολογίες για να λειτουργήσουν, οπότε είναι πιο ακριβοί από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες. Αυτό είναι σημαντικό να το έχετε κατά νου, ειδικά αν θέλετε να αναβαθμίσετε ολόκληρο το σπίτι σας. Αλλά οι έξυπνοι λαμπτήρες χρησιμοποιούν επίσης λιγότερη ενέργεια και διαρκούν πολύ περισσότερο – πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετα χρήματα μακροπρόθεσμα.

2. Έξυπνος λαμπτήρας Χρώματα και φωτεινότητα

 

Ορισμένοι από τους λαμπτήρες σε αυτή τη λίστα έχουν λευκό χρώμα, ενώ άλλοι έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν οποιοδήποτε χρώμα του ουράνιου τόξου. Το χρώμα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να βελτιωσετε την  ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Για να δείτε πόσο φωτεινός είναι ένας λαμπτήρας, πρέπει να εξετάσετε τα lumens που αποδίδει : όσο περισσότερα lumens, τόσο πιο φωτεινός είναι ο λαμπτήρας. Αλλά ακόμη και τότε, το φως μπορεί να διαχέεται σε μια στενή δέσμη ή να διανέμει τη φωτεινότητα σε μια ευρεία έκταση , οπότε φροντίστε να διαβάσετε τις κριτικές για να μάθετε πώς λειτουργεί κάθε λαμπτήρας.

3.  Θερμοκρασία χρώματος.

 

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες, όπως οι 8.500K ειναι ιδανική για γραφείο και είναι καλό όταν εργάζεστε. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες, όπως οι 2.500K, μεταφράζονται σε μια ζεστή λάμψη που είναι ιδανική για χαλάρωση στο σπίτι.

Έξυπνοι λαμπτήρες – Smart Light Bulb

1. Smart Light Bulb Philips Hue BT E14 Candle

 

έξυπνοι λαμπτήρες - Smart Light Bulb

Προσθέστε χρώμα σε οποιοδήποτε δωμάτιο με αυτόν τον έξυπνο λαμπτήρα που σας προσφέρει θερμό έως ψυχρό λευκό φως καθώς και 16 εκατομμύρια χρώματα. Χρησιμοποιήστε το Bluetooth για έλεγχο του φωτισμού στο σπίτι . Το Philips Hue συνεργάζεται με το Amazon Alexa και το Google Assistant και με απλές φωνητικές εντολές  μπορείτε να ελέγχετε πολλά φώτα ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο ή έναν μόνο λαμπτήρα.

2. Nedis Wi-Fi Smart LED Bulb Full Colour and Warm White E14

 

έξυπνοι λαμπτήρες - Smart Light Bulb

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από όπου και αν βρίσκεστε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της φωτεινότητας και των ρυθμίσεων προγραμματισμού. Επιπλέον, σας δίνει την δυνατότητα σύζευξης με το Αmazon Alexa και το Google Home για να χρησιμοποιείτε φωνητικές εντολές.

3. Xiaomi Philips Wi-Fi Bulb E27 White Global

 

έξυπνοι λαμπτήρες - Smart Light Bulb

Αυτός ο λαμπτήρας LED Xiaomi Philips ZeeRay έχει σχεδιαστεί για να κάνει την καθημερινότητά σας πολύ πιο εύκολη. Χάρη στην εφαρμογή MiHome μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον λαμπτήρα και επίσης να ελέγξετε τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία χρώματος. Η εφαρμογή διαθέτει τέσσερις προκαθορισμένες λειτουργίες φωτισμού, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την πιο κατάλληλη, ανάλογα με μια κατάσταση και την ώρα της ημέρας. Ο έξυπνος λαμπτήρας LED συνδέεται με το smartphone σας μέσω WiFi και ταιριάζει σε κάθε τύπο υποδοχής E27.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!